Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fekete mágia alkalmazása

2011.01.11

- Mi is az a metafizika?

- Olyan tudás, amely az érzékszerveinkkel nem meghatározható. Nem látható, nem hallható, nem megfogható. Csak akkor tudok tájékozódni ebben a világban, ha megvan a képességem, hogy ráhangolódjak az olyan tudásra, mint például a telepátia. A metafizika területén mindenképpen szükség van a megérzésre. Az intuíció, a megérzés, a telepátia képessége minden embernek megadatott, de sajnos az idők során elnyomtuk magunkban. A gyerekek még érzékenyebbek az ilyesmire. Ők gyakran látják a köztes lét, a szellemvilág lényeit, jelenségeit. Nekik teljesen természetes, hogy látják az angyalokat. Tíz éve még én sem hittem abban, hogy valóban létező jelenségekről van szó, de megtapasztaltam, hogy nagyon is azok.

- Kik vagy mik a szellemek?

- Nem evilági lények, akik valamilyen módon mégis itt maradtak a Földön. Lehetnek például olyan emberek szellemei, akik balesetben haltak meg, és nem tudtak felkészülni a távozásra. Vagy akik túlságosan ragaszkodtak az anyagi léthez, és haláluk után a maradás érdekében megpróbálnak hozzátapadni egy emberi lélekhez. Érzelmileg labilis, lelkileg kiegyensúlyozatlan, legyengült embereket választanak erre a célra. Különösen veszélyeztetettek a drogosok, alkoholisták, depressziósok. De bizonyos helyek, például a temetők látogatása is kockázatot jelent.  Ilyen helyek a kórházak is, ahol csupa beteg, legyengült ember van, ahol sokan meghalnak. Vagy egyes emlékhelyek, mint például a Terror Háza. De járókelőként is megtörténhet, hogy ránk tapad egy szellem, ha épp a közelünkben történik egy baleset, és valaki meghal. Imádkozzunk az elhunytért, ezzel magunkat is védhetjük.

- Miben nyilvánul meg az ártalom, amit ezek a lények okoznak?

- Abban, hogy az ember az élete valamely területén, például a munkában, a párkapcsolatban állandóan problémákkal küzd. Esetleg baleseteket szenved, anyagilag tönkre megy, megbetegszik, nem találja a helyét, nem tudja, hogy mit szeretne csinálni. Előfordul, hogy a megszálló lény azért küzd, hogy el tudjon menni innen, és magával viszi azt is, akire rátapadt. Az öngyilkosok nagy százaléka ilyen megszállott állapotban van. A szellem uralja a megszállt ember testét. Az illető nem önmaga többé. Lehet, hogy saját magán nem is veszi észre ezt, csak a hozzátartozói, a környezetében élő emberek tapasztalják, hogy teljesen megváltozott a személyisége.

- Említetted, hogy az átkok is kihatnak az életünkre.

- Igen, és nem csak a jelen életünkben elhangzottak. Átkok előző életeinkből is származhatnak, de örökölhetjük is generációkon keresztül. Ha valakinek átkozódásra hajlamos őse volt, az rossz karmát eredményez. Nem biztos, hogy az „elkövető” saját életében csapódik le a negatív hatás, hanem mondjuk a gyermeke, unokája életében. Átoknak minősül minden kimondott szó, vagy szándék, ami arra irányul, hogy egy másik emberrel valami rossz történjen. Legtöbbször nem is gondolunk rá, hogy ennek ránk és leszármazóinkra nézve súlyos következményei lesznek. Ez a hirtelen felindulásból történt átkozódás esetében is igaz. Ugyanúgy hat, mint ha rosszindulatúan, szándékosan átkoznánk meg valakit. A szavainkkal, gondolatainkkal energiát bocsátunk ki. Ezek az energiák egy idő után megvalósulnak. Ezeket hívják elementáloknak a metafizikában.

- Mit jelent a rontás, a fekete mágia?

 
- Rontás, amikor valaki fekete mágiával foglalkozó szakértőtől azt kéri, hogy egy másik emberrel rossz dolog történjen. Általában irigység, rosszindulat áll ennek a hátterében. A mágiát pozitív céllal is lehet használni, ha másnak segítek vele, vagy valamilyen jó dolog bevonzása érdekében úgy hajtom a saját malmomra a vizet, hogy ezzel mást nem befolyásolok, másnak nem ártok. Gyakori a szerelmi kötés, ami akkor nem minősül fekete mágiának, ha a felek együtt, egymás jelenlétében, közös akarattal alkalmazzák. A kötés akkor is működik, ha csak az egyik fél alkalmazza, de ha ezt a másik tudta és beleegyezése nélkül teszi, az már fekete mágiának számít, és negatív sorsot vonz be.

- Hogyan lehet megszabadulni az ártó lényektől, rontásoktól, átkoktól?

- Sajnos ez nem könnyű. Ha túl erős az egó, akkor az ember nem kér, nem fogad el segítséget, mert nincs benne elég alázat. Ezek a lények a hiúságunkra hatnak, vagy pénzzel kísértenek meg. Volt olyan kolléga, aki elkezdett fekete mágiával foglalkozni, mert nagyon jól lehetett vele keresni. Ám amikor rájött, hogy mit tesz, majdnem belehalt. Megtapasztalta, hogy a saját életében milyen rombolást eredményezett ez a tevékenység. Ekkor megfogadta, hogy soha többé nem végez ilyesmit.

- Ha valaki az említett problémákkal eljön hozzád, tudsz neki segíteni?

- Igen, hatásos „varázslatok” vannak. Ezek hasonlatosak az ősi sámánok mágiáihoz. A mi civilizációnkban hókuszpókusznak tűnnek, de eredményesek. Én például gyertyát, különféle imákat használok megszállók vagy átok levételéhez. Ez hasonló elven működik, mint a fekete mágia, csak pozitív irányba hat.

- Elég ezt tanulni, vagy kell hozzá valamilyen különleges érzék?

- Tanulni is lehet, de mindenképpen jó, ha valakinek van hozzá érzéke. Egyszer jött hozzám egy bácsi, és azt éreztem, hogy elszívja az összes energiámat. Megnéztem, és kiderült, hogy elátkozták. Rengetegen irigyelték, mert bármihez hozzányúlt, az arannyá változott a keze alatt. Jó ideje súlyos betegségek gyötörték, én nem sokkal a halála előtt találkoztam vele.

- Hogyan tudod megállapítani, hogy átok vagy rontás van valakin?
 
- Pálcát szoktam tesztelésre használni. Ez egy rézpálca, amit a radiesztéziában is használnak. Felteszem a kérdést, és a pálca mozdulása válaszol. Ha átok van az illetőn, akkor a pálca kileng, ha nincs, akkor nem jelez. De a megérzésem is segít. Olyan energiák ezek, amiket érezni lehet. Láthatatlanok, de komoly erejük van. Mivel magyarázható például az, hogy egy nagyon szép nőnek huzamosabb ideig nincs párkapcsolata? Pedig látszólag nincs vele semmi probléma, se külsőleg, se belsőleg. Valószínűleg az áll a háttérben, hogy nagyon sok férfi képzelt el vele testi kapcsolatot. Amint ezeket a gondolatokat kibocsátották, információt küldtek a nő szexcsakrájába, ahol így energetikai lekötés, blokk keletkezett.
Minden cselekedetünkkel, szavunkkal, gondolatunkkal teremtünk. Ezért különösen fontos, hogy kerüljünk minden rossz szándékot, negatív gondolatot, mert nemcsak másoknak árthatunk vele, hanem saját magunknak, sőt leszármazóinknak is.